Üdvözölhetjük a Hegel új integrált erősítőjét

2017. december 12., kedd, 05:10

Hegel audio hifi sztereó erősítő H90 Hegel erősítő Hegel H90 hifi erősítő Hegel hifi

H90 néven debütált a norvég hifi gyártó csatornánként 60 W teljesítményű, legújabb integrált sztereó erősítője. Az eszköz beépített DAC-kal és hálózati funkciókkal is rendelkezik.

A Hegel H90 a gyártó leírása szerint, a lehető legtöbb dinamikát képes kipréselni csatornánként leadható 60 wattjából. Fejlesztői a jó hang mellett rugalmas funkcionalitásra is törekedtek, ezért a szolgáltatások listáján többek közt Apple AirPlay és hálózati zenelejátszás is szerepel. Audiofil tudását kamatoztathatják fejhallgatók is, előlapi 6,3 mm-es Jack kimenete által, amelyen kívül csupán két potméter és egy kijelző töri meg a szokásos letisztultságot. Utóbbi OLED típusú, ezáltal jól olvasható világosban is.

Hegel H90 hifi erősítő

A készülékben a SoundEngine topológia továbbfejlesztett, 2. generációja felel a tiszta hangzásért, amely elődjéhez képest még alacsonyabb torzítást produkál, így több hallható részletre lehet számítani. A gyártó leírása szerint, drámai basszus vezérlés javulásra is lehet számítani, úgymond jobban megfogja az erősítő a hangfalakat, utóbbira magyarázatot ad a specifikációban közölt, több, mint 2000-es értékű csillapítási tényező.

Hegel H90 hifi erősítő hátlap

A H90 azt a célt szolgálja, hogy önállóan is megoldja a jelátalakítás és hangsugárzó meghajtás feladatát, ennek érdekében 3 db optikai, egy koaxiális és egy számítógépes kapcsolatra szolgáló USB bemenet található rajta, kiegészülve két analóg RCA bemenettel és egy vonalszintű kimenettel. A készülék már meghallgatható és 549 000 forintért megvásárolható az Audio Centrum bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.hegel.com

Hegel H90 hifi erősítő belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.