Fejhallgató

FiiO E07K Andes és E17 Alpen mobil USB DAC és fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2014. június 30., 15:45

FiiO E17 Alpen mobil USB DAC és fejhallgató erősítőA FiiO a feltörekvő kínai gyártók egyik legjobb példája. Valamikor, fél évszázaddal ezelőtt, hasonló módon indult a japán rádió és fényképezőgép gyártás is. Megpróbáltak vonzó árakkal és remek szolgáltatásokkal a vásárlók bizalmába férkőzni, majd szépen lassan legyőzték legtöbb európai konkurensüket. 

Beyerdynamic A 20 fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2014. június 16., 18:35

Beyerdynamic A 20 fejhallgató erősítőA Beyerdynamic kínálatában több olyan fejhallgató is található, amely 600 ohmos impedanciájú. Ahhoz, hogy az ilyen fülesekből tisztességes hangerőt hozzunk elő a lehető legalacsonyabb, torzítás mellett, jó elektronikára lesz szükség. Hogy kiderítsük, mennyire igaz ez, kipróbáltuk az említett cég saját fejhallgató erősítőjét, az A 20-at, és nem csak Beyerdynamic füleseket kötöttünk rá...

Cambridge Audio DacMagic XS fejhallgató erősítő és USB DAC teszt

fejhallgató erősítő teszt

2014. március 28., 15:15

Cambridge Audio DacMagic XS mobil fejhallgató erősítő és USB DACHa költséghatékony módon szeretnénk hifi hangzást előcsikarni számítógépünkből, akkor elgondolkodhatunk egy olyan eszköz beszerzésén, mint a DacMagic XS. Kisebb, mint egy gyufásdoboz, mégis akár stúdió minőségben lehet vele zenéket reprodukálni. Lássuk, mire képes valójában!

AudioQuest DragonFly 1.2 USB-s fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2014. január 2., 16:15

AudioQuest DragonFly 1.2 USB DACKorábban már bemutattuk olvasóinknak az AudioQuest DragonFly névre hallgató USB-s hangkártyát. Tetszett, hogy alig nagyobb egy pendrive-nál, miközben remek hangzásra képes. Azonban tudásához viszonyítva jelentős összegbe került, és hangminősége nem volt minden esetben meggyőző. Most megkaptuk tesztre a "szitakötő" frissített, 1.2-es verzióját, mely a gyártó szerint még szebben szól, és jelenleg a korábbihoz képest lényegesen kedvezőbb áron kínálkozik.

Pro-Ject Head Box DS fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2013. december 19., 07:55

Pro-Ject Head Box DS fejhallgató erősítőEgyre többen ismerikfel a fejhallgató erősítőkben rejlő lehetőségeket és kezdenek keresgélni egy jó minőségű és persze sokoldalú darab után. Tesztünk főszereplője, a Head Box DS egy hangkártya, egy DAC és egy fejhallgató erősítő, egyetlen kicsi dobozba szerelve.

Furutech ADL Esprit fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2013. szeptember 23., 15:40

Furutech ADL Esprit DAC és fejhallgató erősítőA Furutech ADL Esprit a nagy sikerű, korábban általunk is tesztelt GT40 felfrissített, bővített és továbbgondolt változata, még több szolgáltatással és vaskosabb árcédulával. Ajánlott hozzá egy high-end fejhallgató, esetleg egy végfok, és jó sok veszteségmentes felvétel a számítógépünkön. Ha ezek adottak, megtapasztalhatjuk, milyen az igazi audiofil hangzás. Az Esprit jellemzőit elnézve sokakban kérdések merülhetnek fel, ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat mai tesztünkben.

Colorfly Pocket HiFi C4 Pro mobil hifi lejátszó teszt

fejhallgató erősítő teszt

2013. szeptember 12., 13:05

Colorfly Pocket HiFi C4 Pro mobil hifi lejátszó és DACA Colorfly C4 Pro lényegében egy olyan hordozható berendezés, amely lejátssza a rajta tárolt zenéket, akár audiofil minőségben, mellesleg DAC-ként is működik. Ezért igencsak megkérik az árát, mégis érdekes alternatíva napjaink mobil zenelejátszóival szemben.

Pro-Ject Head Box S USB fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2013. augusztus 1., 10:20

Pro-Ject Head Box S USB fejhallgató erősítőEddig csak olyan fejhallgató erősítőket mutattunk be, melyeknek minősége ugyan kiváló, viszont csúcsminőségű hangzásukhoz mérten áruk is magas. Most a Pro-Ject Head Box S USB készüléket teszteltük, mely USB-s hangkártyaként használható, és árfekvése is nagyon baráti.

Lehmannaudio Linear USB DAC fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2013. június 3., 13:35

Lehmannaudio Linear USB DAC és fejhallgató erősítőA hifi világ tele van olyan készülékkel melyek zseniális hangzásra képesek, de sajnos ezekből csak kevésre köthetünk gyárilag fejhallgatót. Teszteltük a Lehmannaudio Linear USB fejhallgató erősítőt, mely a high-end kategória jeles képviselője. Ráadásul megtoldották egy USB DAC-kal, így külső, USB-s hangkártyaként is működik.

Music Hall PH 25.2 elektroncsöves fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2013. április 10., 14:25

Music Hall ph25.2 csöves fejhallgató erősítőAz audiofil fejhallgató megfelelő használatához, akár a teniszhez, két résztvevőre van szükség: fejhallgatóra, és erősítőre. Utóbbi fontosságát csak azok értékelik, akik valaha kipróbálták e két eszköz párosítását, számukra egyértelmű a "más világ" érzés. Igen... és mi van akkor, ha a fejhallgató erősítőbe elektroncsöves előfokot ültetünk, audiofil alkatrészekkel megtámogatva? Az már nagyon más világ? A Music Hall ph25.2 tesztelése választ adott e kérdésünkre.

Furutech ADL Cruise hordozható fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2012. november 5., 15:15

Ha valaki érdeklődni kezd a téma iránt és kicsit utána néz, hamar világossá válhat számára, hogy egy komolyabb fejhallgatóhoz miért érdemes beszerezni ráadásként fejhallgató erősítőt. Ezek a kis komponensek segítenek abban, hogy fülesünkből ténylegesen a maximumot hozzuk ki - nem csak hangerő, hanem hangminőség terén is. Ezúttal a Furutech Alpha Design Labs egyik különlegességét, a Cruise-t próbáltuk ki. Hordozhatóságát egy beépített akkumulátornak köszönheti, emellett USB-s D/A konverterként is használható. Halljuk, mit tud!

AudioQuest DragonFly USB-s fejhallgató erősítő teszt

fejhallgató erősítő teszt

2012. augusztus 29., 07:25

Hifi rajongó olvasóink már bizonyára belebotlottak a hordozhatóság ügyébe, úgyszólván problémájába. Sokan szeretnének príma zenéket hallgatni utazás közben, de nem ám holmi mobiltelefonról, vagy MP3-lejátszóról! 128 kb/s?! Ugyan már! Természetesen itt a nagy felbontású hangállományokra gondolunk, valódi konverzióval. Az AudioQuest DragonFly egy szemtelenül aprócska, pendrive méretű hangkártya, USB csatolóval. Elég egy notebook és egy ilyen kütyü, s máris audiofil hangforrás lesz a birtokunkban? elméletileg!

Furutech ADL GT40 USB DAC teszt

fejhallgató erősítő teszt

2012. május 18., 12:15

Minek nevezzelek? Zsebkoncert, netán zsebre vágható stúdió? Vagy egyszerűen fél téglányi valóság? Teljesen mindegy, milyen definíciót társítunk a Furutech ADL GT40 mellé, az aprócska fémdobozba zárt USB-s DAC már világszinten teper. És ezúttal hozzánk is beköszöntött, nem kevés időre, hogy kívülről-belülről alaposan megismerjük. Megkönnyezteti a hallgatót, mind kiderült. Hogy ez pozitív, vagy negatív értelemben értendő-e, cikkünkből kiderül!

< előző oldal

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.