Fejhallgató

Sennheiser CX 7.00 BT Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. szeptember 5., 07:05

Sennheiser CX 7.00 BT Bluetooth fülhallgatóEgy újabb Bluetooth fülhallgatót tesztelhettünk. Vezeték nélküli szabadság, amely a megjelenésével és a hangjával is gyönyörködtet, ígéri gyártója.

Oriveti Basic fühallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. szeptember 1., 16:40

Oriveti Basic fühallgatóNemrég említettük az Oriveti New Primacy fülhallgatót, mely az áráért cserébe kifogástalan hangon szólalt meg. Most a lényegesen megfizethetőbb Basic is ellátogatott fülünkbe, hogy kiderüljön, mi az, amiről a cég sosem mondana le, és mi az, amiről kénytelen, a jó árért cserébe?

SoundMAGIC E10, E50 és E80 fülhallgatók tesztje

fülhallgató teszt / középkategória

2018. július 31., 10:40

SoundMAGIC E10 fülhallgatóTesztre fogtuk a SoundMAGIC három fülhallgatóját, hogy összehasonlítsuk őket. Ám különbségek helyett, inkább hasonlóságukra lettünk figyelmesek.

Meze 11 Neo fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. július 20., 12:45

Meze 11 Neo fülhallgatóMostanában a kevésbé ismert nevek hoznak meglepő tapasztalatokat és nincs másképp a Meze 11 Neo fülhallgatóval sem. Azt mondják róla, hogy audiofil, miközben tokkal, vonóval nem lépi át a 20 000 Ft-ot. Érdekes?

Jays a-Six Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. május 30., 17:40

Jays a-Six Wireless Bluetooth fülhallgatóNem nevezhető teljesen vezeték nélkülinek, de attól még igaz, hogy a maga kategóriájában az egyik legkönnyebb Bluetooth fülhallgató a Jays a-Six Wireless. Emellett a kinézete is tetszetős. Okozott már nekünk korábban is pozitív meglepetést a cég, ezért bizakodva álltunk neki az újabb tesztnek!

House of Marley Uplift 2 Wireless Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. május 15., 19:55

House of Marley Uplift 2 Wireless Bluetooth fülhallgatóEgy eszköz megalkotásában a fejlesztők több mindent szem előtt tartanak, ilyen egyrészt a dizájn, hogy a később forgalomba hozott füles jól nézzen ki, és első ránézésre is meglehessen mondani, hogy mely gyártótól származik. A másik fontos szempont - ha nem a legfontosabb - természetesen a hallgathatóság, és szerencsére manapság egyre többen odafigyelnek arra is, hogy környezetbarát anyagokat használjanak. Utóbbi kétségkívül igaz a Marley-ra is, akitől most az Uplift 2 Wireless-t teszteltük.

SoundMAGIC E10BT Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. április 26., 09:05

SoundMAGIC E10BT Bluetooth fülhallgatóA belépő-középkategóriában nincsenek csodák, nincsen varázslat! Vagy talán mégis? A SoundMAGIC az E10 nevű modell Bluetooth változatával ez utóbbit szeretné bizonyítani.

Sennheiser CX 6.00 BT Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. március 30., 19:05

Sennheiser CX 6.00 BT Bluetooth fülhallgatóMinden gyártóval kapcsolatban kialakul a fejünkben egy kép vagy sztereotípia, hogy termékeik milyenek lehetnek. A legjobb természetesen az, ha pozitív jelzők jutnak eszünkbe az adott név hallatán, és szerencsére a Sennheiser ilyen. Hiszen jó kivitelű mikrofonokat és fej- és fülhallgatókat várunk el tőlük, amelyek jól bevált, sokak által kedvelt hanggal rendelkeznek. Most a CX 6.00 BT kell, hogy bizonyítson egy még friss műfajban.

AudioFly AF56W Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. március 26., 21:15

AudioFly AF56W Bluetooth fülhallgatóA prémium kategóriás Bluetooth fejhallgatók kitöltötték a nekik szánt, jellemzően 100 000 Ft fölötti mezőnyt, ám az Apple divatdiktatúrájának köszönhetően a cégek nem lustálkodnak a jóval olcsóbb, 30 000 Ft körüli ársávban sem. Az AudioFly az újdonság varázsával hatott ránk és egyértelmű korlátai ellenére is meg tudta magát kedveltetni.

House of Marley Smile Jamaica Wireless EM-JE083 Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. február 5., 17:00

House of Marley Smile Jamaica Wireless Bluetooth fülhallgatóJó minőségű, olcsó vezeték nélküli fülhallgató kevés van a piacon, ehhez mérten nagyon kíváncsian vettük kezünkbe a House of Marley termékét. Nyakpántos, kényelmes megoldás, amely egyre elterjedtebb, de hogy mennyire funkcionál jól, az cikkünkből kiderül.

Klipsch R6 Neckband Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2018. január 9., 13:00

Klipsch R6 Neckband nyakpántos Bluetooth fülhallgatóA Klipsch most taglalt terméke, az R6 Neckband, az ún. nyakpántos osztályba tartozik, amelyet mostanában egyre több gyártó igyekez feltérképezni és alkalmazni. Teszteltük, és most összefoglaljuk, hogy milyen pozitív és negatív tulajdonságai is vannak.

FiiO F9 hifi fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2017. november 30., 20:15

FiiO F9 hifi fülhallgatóKicsit mi is vakarjuk a fejünket, hiszen a FiiO hibrid, hallójáratba illeszkedő fülhallgatója, az F9 mindenféle előzetes jel nélkül érkezett és mégis olyan teljesítményt produkált, amit a legrégibb, legnagyobb gyártóktól szoktunk kapni.

Sennheiser vezeték nélküli TV fülhallgatók tesztje

fülhallgató teszt / középkategória

2017. november 22., 15:10

Sennheiser RS 2000 TV fülhallgatóKipróbáltunk a Sennheiser kínálatából három olyan terméket (RS 2000/RS 5000 és Flex 5000), amelyek kimondottan a sokat tévézők igényeire lettek szabva. A különc eszközök a kezdeti kuncogás után elismerő hümmögést is kiváltottak belőlünk, cikkünkben kifejtjük, hogy miért.

Focal Spark fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2017. szeptember 27., 13:10

Focal Spark fülhallgatóA Focal tavaly alaposan belehúzott a fejhallgató készítésbe és több audiofil csemegéjük debütált. Ezúttal egy lényegesen kisebb, egyúttal megfizethetőbb, hallójáratba illeszkedő fülhallgatót próbáltunk ki tőlük. A Spark, ahogy neve is sugallja, olyan szikra, amit érdemes legyezni.

JBL E25BT Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2017. május 3., 21:35

JBL E25BT Bluetooth fülhallgatóAki hajlandó lépést tartani a műszaki világ kíméletlen iramával, hamar azon kaphatja magát, hogy mindent vezeték nélkül akar látni és használni. A JBL E25BT nem gátolja meg a modern gondolkodók igényeit, mindazonáltal a kábelmentes fülhallgatók közt is aránylag megfizethetőnek számít.

Klipsch R6 BT vezeték nélküli fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2016. szeptember 23., 19:55

Klipsch R6 BT Bluetooth fülhallgatóFülvégre kaptuk a Klipsch R6 BT fülhallgatót, mely a kábelmentes élményre törekvők számára érdekes megoldás lehet, feltéve, ha inkább dinamikus, erőteljes hangélmény a cél.

JBL Everest 100 Bluetooth fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2016. február 18., 19:55

JBL Everest 100 Bluetooth fülhallgatóKicsi, könnyű és jó hangú fülhallgatót dobott piacra a JBL, amely minden bizonnyal nagyon népszerű lesz. Az Everest 100 Bluetooth fülhallgató vezeték nélkül teszi a dolgát, így teljesen alkalmas arra, hogy például egy hosszabb edzés monotonitását megtörje, vagy séta közben kedvenceinket hallgassuk. Olyan apró, hogy szinte észre sem vesszük, és teljes mértékben ellenáll a mindennapok kihívásainak. Az már szinte csak hab a tortán, hogy telefon headsetként is funkcionál, sőt a zenelejátszás vezérlése is többet jelent, mint pusztán a hangerő szabályozása.

AKG N20 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. október 7., 06:05

AKG N20 fülhallgatóAkár Android, akár iOS, mindkettőhöz jól jön egy minőségi füles! Az AKG az N20 piacra dobásával jelzőrakétát lőtt azoknak, akik a hallójáratba illeszkedő fülhallgatók és a középkategóriás hifi fejhallgatók előnyét szeretnék, egyetlen eszközre szűkítve. 18 gramm, maradhat?

FiiO EX1 IEM fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. szeptember 21., 13:00

FiiO EX1 fülhallgatóAbban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy elsők között próbáltuk ki a FiiO első fülhallgatóját. Az EX1 segített megérteni a titán hangszórók karakterisztikai adottságait, ugyanakkor bebizonyította, hogy a minden körülmények közt hallható, kristálytiszta részletekért nem kell feltétlenül százezreket kiadni.

Yamaha EPH-M200 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. augusztus 21., 16:00

Yamaha EPH-M200 fülhallgatóMai cikkünk szereplője olyan cégtől származik, amely már több évtizede, több fronton képviseli magát az audio termékek piacán. Hogy kinek mennyire éri meg beszerezni egy EPH-200-at? Pontosan erre adunk választ mai cikkünkkel!

Sennheiser CX 3.00 és CX 5.00 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. augusztus 13., 19:25

Sennheiser CX 5.00 fülhallgatóKorábban kitértünk a Sennheiser éppen aktuális, utcai felhasználásra szánt, belépő kategóriás fülhallgatóira, melyek kb. 10000 Ft-ért lényegesen jobb hangminőséget nyújtottak a mobiltelefonokhoz mellékelt, gyári megoldásokhoz képest. Ezúttal egy szinttel feljebb léptük, és a következő lépcsőfokon elérhető CX 3.00 valamint CX 5.00 típusokat tettük próbára, hogy kiderítsük: mit kapunk némi felárért cserébe?

Grado iGi in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2015. június 4., 07:05

Grado iGi in-ear fülhallgatóNemrég szem- és fülügyre vehettünk egy otthoni felhasználásra szánt Grado hifi fejhallgatót, mely pozitív emléket hagyott maga után. Mint kiderült, a brooklyni cég fülhallgatókat is készít, így kíváncsian vettük kézhez, a méretéből adódóan, utcai használatra is kiválóan alkalmas iGi típust.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2014. december 22., 05:55

Sennheiser MOMENTUM In-Ear fülhallgatóAz utcai felhasználásra szánt fülhallgatók rengeteget fejlődtek az utóbbi években. A Sennheiser termékein is folyamatos előrelépések tapasztalhatóak, ráadásul a gyártó kínálata is rendkívül dinamikusan bővül. Nemrégiben a sikeresen debütált MOMENTUM termékcsalád kapott egy tagot, mely nagyobb testvéreivel ellentétben már nem fejhallgató, hanem fülhallgató, ezáltal mérete és ára is kisebb. És a hangja? Cikkünkből minden kiderül!

Yamaha EPH-100 in-ear hifi fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2014. szeptember 8., 18:45

Yamaha EPH-100 in-ear hifi fülhallgatóA mai igények gyakran lehetetlen szintre hágnak. Sokan szeretnének olyan hangrendszert, ami ultra-mobil. Férjen el bárhol, és ne csak ?iszonyatjól? szóljon. Élő legyen, hiszen azok a hatalmas ládákból összerakott sztereók is mi mindenre képesek! Aki belekóstol a hangminőségbe, megtudja, mi a különbség a párezres, belépőszintű fülhallgatók, és a drága, látszólag csak presztízst vizuálisan kifejező modellek közt. A mai igények kielégíthetőek. Ezt adja tudomásunkra a Yamaha EPH-100 fülese.

Polk Audio Nue Era in-ear fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2014. április 24., 09:15

Polk Audio Nue Era fülhallgatóA Polk Audio bátrabban nyomul a fejhallgatós piacon, mint a többi, hozzá hasonlóan inkább hangfalairól ismert cég. Egyre több fülest látunk a kínálatukban, de legfrissebb tesztalanyunk, a Nue Era mindegyiktől különbözik. Főleg azért, mert ezt a fülhallgatót érezhetően hölgy felhasználóknak szánták.

Sennheiser CX 890i fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2013. április 3., 09:10

Sennheiser CX 890i fülhallgatóA divatos fülhallgatók sokaságában lassacskán az lesz üdítő színfolt, ha egy típus nem pompázik a szivárvány minden színében. Ilyen a Sennheiser felső-középkategóriás fülese, a CX 890i is, ami a tarka külső helyett inkább univerzális, mindenféle zenei műfajhoz illő hangzással igyekszik minket meglepni.

RHA MA450i fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2013. február 11., 15:30

RHA MA450i fülhallgatóA fül- és fejhallgatókat készítő, brit székhelyű RHA cég palettája nem túl bőséges, a csonka család tagjai mégis felettébb ígéretesek. Ráadásul már itthon is hozzájuk lehet jutni. Ezúttal egyik fülhallgatójukat, az RHA MA450i típust próbáltuk ki, és meglepett minket, mert a húszezer forint alatti árához képest egész jól szerepelt!

Skullcandy Titan fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2012. október 15., 12:35

A nemrégiben tesztelt 50/50 után most terítékre került a kistestvér, a Titan is. Az eltérő külső és némileg egyszerűbb kábel ellenére hasonló tudású, olcsóbb modell az Androidhoz inkább passzoló kivitel, így bizonyára sokakat érdekel, hogy milyen is.

Skullcandy 50/50 fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2012. augusztus 30., 07:15

Sorban jönnek a felújított Skullcandy fülesek és sorban egymás után szerettetik meg magukat. Valamit nagyon sikerült eltalálni.

Skullcandy Heavy Medal fülhallgató teszt

fülhallgató teszt / középkategória

2011. december 5., 09:30

Abban a szerencsében lehet részünk, hogy Magyarországon elsőként oszthatjuk meg kedves olvasóinkkal a Skullcandy nemrégiben piacra került, headsettel és zajszigeteléssel felvértezett fülhallgatójáról készült tesztet ? melynek alanya a Heavy Medal nevet kapta. Akkor hadd szóljon!

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.