Frissültek a Sennheiser HD 400-as fejhallgatók

2015. október 19., hétfő, 15:35

Sennheiser audio hifi fejhallgató HD400 Sennheiser fejhallgató hifi fejhallgató Sennheiser HD400

Némileg megújult külsővel, kisebb átalakításokkal fut tovább a Sennheiser három tagból álló, barátian árazott HD 400-as sorozata.

Első ízben a 2015-ös IFA kiállításon mutatták be a Sennheiser legújabb HD 400-as szériájának tagjait. A fülesek név szerint: HD 451, HD 461 és HD 471. A két kisebb típus kicsit felturbózott basszusokkal, némileg fiatalosabb, lendületesebb hangélményt nyújt, míg a HD 471 kiegyensúlyozottabb, realisztikusabb előadást ígér.

Sennheiser HD 451 fejhallgató moduláris kábel

Az újítások elsősorban a mobileszközök támogatottsága érdekében történtek, éppen ezért a HD 461 és HD 471 típusok moduláris kábellel készülnek, melyen telefonálásra és zeneszámok közötti navigálásra szolgáló mikrofonos headset modul is található.

Sennheiser HD 471 fejhallgató mikrofonos kábel

A trió legnagyobb tagjához egy 3 méter hosszú vezetéket is mellékelnek, amennyiben otthoni körülmények között is használnánk. Apropó, a HD 400-as sorozatról korábban is elmondható volt, hogy a belépő kategóriás fejhallgatók között elsősorban azoknak javasolható, akik otthonra és utcai használatra egyaránt alkalmas megoldást keresnek. Mindhárom fejhallgató kialakítása zárt, ebből sejthető a tömegközlekedésben létfontosságú zajszűrés megléte, a vastag, puha béléseknek köszönhetően pedig az átlagosnál jobb komfortban lehet részünk.

Sennheiser HD 461 fejhallgató

Az új HD 400-as fejhallgatókból már szerkesztőségünkbe is érkeztek tesztpéldányok. Jelenleg is használjuk őket, tapasztalatainkat hamarosan megosztjuk olvasóinkkal egy kimerítő cikk keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

www.sennheiser.hu

Sennheiser HD 461 fejhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.