Lejátszó

Audio-OPUS 1s mobil zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2018. október 17., 11:10

Audio OPUS 1S mobil zenelejátszóÖt éve azt gondoltuk, hogy az okostelefonok kiszorítják majd a lassú, műanyag, primitív MP3/MP4 lejátszókat. De valójában nem ez történt, hiszen utóbbiak is jelentős fejlődésnek indultak. Mára egészen jól szegmentált képet kapunk, hiszen minden ujjunkra jut egy gyártó. Az Audio-OPUS a hangot minden más elé helyezve száll versenybe velük.

FiiO M7 mobil zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2018. július 25., 18:20

FiiO M7 mobil hifi lejátszóA FiiO elkészített egy új erős középkategóriás, veszteségmentes lejátszót, amely a korábbi DAP-okhoz képest már egyértelműen nem a számítógép előtt ülő felhasználókat veszi célba. Kicsit más dizájn, fapadosnak tűnő szoftver, de az összkép még mindig határozottan FiiO.

Onkyo NS-6170 hálózati audio lejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2018. július 23., 14:00

Onkyo NS-6170 hálózati audio lejátszóHa napjainkban felcsendül az Onkyo név, talán többeknek ugrana be először egy házimozi elektronika, mintsem sztereó erősítő. Alapvetően helytálló ez a meglátás, hiszen az Onkyo jelenléte a házimozi világában nagyon erős, de egy ekkora gyártó szerencsére nem korlátozza be a tapasztalatát és tudását egy szegmensbe, hanem az igényes zenehallgatás szerelmeseinek is fel tud mutatni olyan opciókat, melyek megfelelnek korunk legfontosabb elvárásainak, és mellette abszolút korrekt szinten tartja az árázást is. Az egyik ilyen készülék, az Onkyo NS-6170 hálózati zenelejátszó járt nálunk.

Egreat A5 4K UHD médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2018. március 15., 00:55

Egreat A5 4K UHD médialejátszóAz Egreat viszonylag fiatal cég a házimozi világában (alig több mint 10 éve alapították), hazánkban pedig sokáig szinte ismeretlen volt a nagyközönség előtt. Specifikációjukat tekintve azonban nagyon ígéretes médialejátszók találhatók a kínálatukban, így fokozott érdeklődéssel vágtunk bele a kisebbik típus tesztelésébe.

Yamaha NP-S303 hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2018. január 4., 09:55

Yamaha NP-S303 hálózati zenelejátszóA világ megállíthatatlanul fejlődik, javul, egyszerűsödik és vonzza magával annak minden előnyét és hátrányát. A zenehallgatás élvezetéhez napjainkban már olyan könnyen juthatunk hozzá, ami néhány évtizede még felfoghatatlan lett volna. Az analóg fétisiszták csak szánakozva legyintenek a manapság széles körben elterjedt digitális, hálózati lejátszó készülékekre, pedig itt az idő komolyan venni őket.

FiiO X3 Mark III mobil zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. szeptember 26., 14:30

FiiO X3 Mark III mobil zenelejátszóMiért is mondanánk nemet egy jóval százezer forint alatt megvásárolható mobileszközre, ha a hozzá illő fülessel a csaknem tízszer drágább otthoni hifi rendszerek felbontását vihetjük magunkkal? A FiiO X3 Mark III nem hagy okot az ellenkezésre, épp olyan csábító ajánlat, mint elődei, csak még fejlettebb kivitelben.

Zappiti Mini 4K HDR hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. július 11., 22:55

Zappiti Mini 4K HDR hálózati médialejátszóErősebb hardvert és frissített szoftvert kapott a Zappiti legkisebb hálózati médialejátszója. A neve is változott, a HDR kiegészítés jelzi, hogy egy olyan továbbfejlesztett funkcionalitású eszközt vehetünk a kezünkbe, mellyel - elődjétől eltérően - immár kompromisszumok nélkül élvezhetjük az Ultra HD felbontású műsoranyagokat.

Arcam rPlay hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. április 22., 19:05

Arcam rPlay hálózati zenelejátszóAz Arcam fejlesztői nem csak egy háttérzenére szolgáló kütyüt akartak piacra dobni, és ezt a hifisták érezni fogják az rPlay hangján. Másfelől pont az teszi vonzóvá, hogy pofonegyszerűen használható, mi több, multiroom-képes.

Astell&Kern AK70 mobil hifi lejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2016. november 24., 19:25

Astell&Kern AK70 mobil hifi lejátszóAz AK70 fontos termék az audiofil hordozható eszközökre specializálódott Astell&Kern történelmében, mivel ezeket a szolgáltatásokat ennyire kedvező áron még sosem kínálták. De mi a kompromisszum? Cikkünkből minden kiderül.

Yamaha CD-N301 CD-lejátszó és hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2016. augusztus 27., 11:30

Yamaha CD-N301 hálózati médialejátszó és CD-lejátszóMitől lesz érdekes manapság egy CD-játszó, főleg, ha nem is csúcskategóriás? Miért nem halt még ki ez az ág? A Yamaha CD-N301 ügyesen illusztrálta, hogy miként lehet új életet lehelni látszólag leáldozott technológiába. Egy újabb japán hibriddel volt dolgunk!

Zappiti Player 4K Duo hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2016. június 3., 17:05

Zappiti Player 4K Duo hálózati médialejátszóMég nem érkezett el teljes egészében a 4K korszak, de erőteljesen haladunk felé, ezért a Zappitinél úgy gondolták itt az idő cselekedni és piacra léptek 4K/UHD felskálázásra kihegyezett médialejátszóikkal. Ezek közül a legnagyobb példány, a Zappiti Player 4K Duo járt nálunk tesztelésen.

Marantz NA6005 hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2015. június 5., 13:10

Marantz NA6005 hálózati médialejátszóNéhány napig vendégül láthattuk a Marantz jelenlegi legkisebb hálózati médialejátszóját, mely - mint kiderült - a megszokottól lényegesen jobb minőségben képes muzsikálni még akkor is, ha internet rádiózásra kerül sor.

Denon DNP-730AE hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2015. május 11., 17:05

Denon DNP-730AE hálózati audio lejátszóA CD-játszók utódjaként emlegetett hálózati zenelejátszók közül, most a japán hifi óriás Denon kínálatából járt nálunk egy friss versenyző, nevezetesen a DNP-730AE. A készülék egyik alapvető előnye szemben a CD-játszókkal, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így elvileg tartósabb is, persze sok egyebet tud, melyekkel felkeltheti a (főleg Denon rajongó) hifi felhasználók érdeklődését.

FiiO X5 mobil hifi lejátszó és DAC teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2014. május 27., 13:55

FiiO X5 mobil hifi lejátszó és DACÉpphogy visszavittük a várakozáson felül teljesítő FiiO X3-at, máris hozzánk került a nemrég bejelentett, X5 néven futó, nagyobb testvér. Az X5 okosabb és drágább, de funkciója változatlan: egy mobileszköz, amelyet kifejezetten minőségi zenehallgatásra terveztek. Jól hangzik, de mit rejt a csomag? Klikk a cikkre, és megmutatjuk!

Popcorn Hour A-400 médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2013. október 18., 18:10

Popcorn Horn A-400 médialejátszóMár tavaly decemberben kezünkbe vehettünk egy példányt a Popcorn Hour A-400 médialejátszóból, de használata közben olyan furcsaságokba, nehézségekbe ütköztünk, amik miatt a tesztelését felfüggesztettük. A gyártó számára is ismertek voltak ezek a szoftveres hibák, azokat fokozatosan kijavítottak és ennek eredményeként, nemrég egy kiválóan működő készülékkel ismerkedhettünk meg.

Mede8er MED600X3D médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2013. június 24., 14:50

Mede8er MED600X3D médialejátszóNem kell sokáig törnünk a fejünket, ha meg akarjuk nevezni a manapság legnépszerűbb szórakoztató elektronikai termékcsoportot - természetesen a tévéket nem számítva - ez a 3D képes médialejátszók családja. E família fiatal és máris híres és sikeres képviselője a Mede8er MED600X3D készülék, egy szinte mindent tudó fekete dobozka.

Denon DNP-720AE hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2012. szeptember 27., 16:20

Az ezredforduló előtt kevéssel, a DVD és a vele érkező házimozi őrület elsöpörte a hagyományos hifit, a CD-lejátszók szerepét átvette a DVD, a sztereó erősítőkét az 5.1-es elektronikák. Még egy ideig papoltunk a sztereó készülékek magasabb minőségéről, de ez is elmúlt. Majd jött a kalózkodás, a HTPC-k rettenetes ötlete és az ezekből született médialejátszók. A Denon DNP-720 egyszerű próbál lenni egy hálózatos szolgáltatásokkal terhelt, komplikált világban, ami egy igen nemes cél.

NAD C 446 digitális média tuner teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2012. július 2., 10:55

Bizonyára olvasóinknak is feltűnt, hogy a CD, mint audio forrás, leáldozófélben van. Évről évre kevesebb lemezjátszót látni a neves gyártók kínálatában is, bár akadnak, akik megrögzötten érvelnek a csillogó korong mellett, és persze olyanok is, akik a gyári lemezek ritkulását figyelembe véve, igyekeznek lépést tartani a vásárlók igényeivel. Kipróbáltunk már több eszközt is, ezúttal a NAD C 446 digitális média tuner került szerkesztőségünkbe. Ez a készülék már nem tartalmaz mechanikus futóművet - viszont életre tudja kelteni a digitális médiatárolóinkon lévő zenéket, extrákban sincs hiány. Sőt, mint kiderült, hangzásban is kellően "NAD-osra" sikerült!

Pro-Ject StreamBox DS médialejátszó

médialejátszó teszt / középkategória

2011. november 28., 07:40

Kíváncsian vártuk az osztrák gyártó legújabb termékét, mely ezúttal nem lemezjátszó, sem erősítő - hanem valami olyasmi, ami eddig nemigen készült a Pro-Ject műhelyében. Végre eljött a nagy alkalom hogy kipróbálhassuk a cég első hálózati zenelejátszóját!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.