Lejátszó

Egreat A5 4K UHD médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2018. március 15., 00:55

Egreat A5 4K UHD médialejátszóAz Egreat viszonylag fiatal cég a házimozi világában (alig több mint 10 éve alapították), hazánkban pedig sokáig szinte ismeretlen volt a nagyközönség előtt. Specifikációjukat tekintve azonban nagyon ígéretes médialejátszók találhatók a kínálatukban, így fokozott érdeklődéssel vágtunk bele a kisebbik típus tesztelésébe.

Yamaha NP-S303 hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. december 8., 09:55

Yamaha NP-S303 hálózati zenelejátszóA világ megállíthatatlanul fejlődik, javul, egyszerűsödik és vonzza magával annak minden előnyét és hátrányát. A zenehallgatás élvezetéhez napjainkban már olyan könnyen juthatunk hozzá, ami néhány évtizede még felfoghatatlan lett volna. Az analóg fétisiszták csak szánakozva legyintenek a manapság széles körben elterjedt digitális, hálózati lejátszó készülékekre, pedig itt az idő komolyan venni őket.

FiiO X3 Mark III mobil zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. szeptember 26., 14:30

FiiO X3 Mark III mobil zenelejátszóMiért is mondanánk nemet egy jóval százezer forint alatt megvásárolható mobileszközre, ha a hozzá illő fülessel a csaknem tízszer drágább otthoni hifi rendszerek felbontását vihetjük magunkkal? A FiiO X3 Mark III nem hagy okot az ellenkezésre, épp olyan csábító ajánlat, mint elődei, csak még fejlettebb kivitelben.

Zappiti Mini 4K HDR hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. július 11., 22:55

Zappiti Mini 4K HDR hálózati médialejátszóErősebb hardvert és frissített szoftvert kapott a Zappiti legkisebb hálózati médialejátszója. A neve is változott, a HDR kiegészítés jelzi, hogy egy olyan továbbfejlesztett funkcionalitású eszközt vehetünk a kezünkbe, mellyel - elődjétől eltérően - immár kompromisszumok nélkül élvezhetjük az Ultra HD felbontású műsoranyagokat.

Arcam rPlay hálózati zenelejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2017. április 22., 19:05

Arcam rPlay hálózati zenelejátszóAz Arcam fejlesztői nem csak egy háttérzenére szolgáló kütyüt akartak piacra dobni, és ezt a hifisták érezni fogják az rPlay hangján. Másfelől pont az teszi vonzóvá, hogy pofonegyszerűen használható, mi több, multiroom-képes.

Astell&Kern AK70 mobil hifi lejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2016. november 24., 19:25

Astell&Kern AK70 mobil hifi lejátszóAz AK70 fontos termék az audiofil hordozható eszközökre specializálódott Astell&Kern történelmében, mivel ezeket a szolgáltatásokat ennyire kedvező áron még sosem kínálták. De mi a kompromisszum? Cikkünkből minden kiderül.

Yamaha CD-N301 CD-lejátszó és hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2016. augusztus 27., 11:30

Yamaha CD-N301 hálózati médialejátszó és CD-lejátszóMitől lesz érdekes manapság egy CD-játszó, főleg, ha nem is csúcskategóriás? Miért nem halt még ki ez az ág? A Yamaha CD-N301 ügyesen illusztrálta, hogy miként lehet új életet lehelni látszólag leáldozott technológiába. Egy újabb japán hibriddel volt dolgunk!

Zappiti Player 4K Duo hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2016. június 3., 17:05

Zappiti Player 4K Duo hálózati médialejátszóMég nem érkezett el teljes egészében a 4K korszak, de erőteljesen haladunk felé, ezért a Zappitinél úgy gondolták itt az idő cselekedni és piacra léptek 4K/UHD felskálázásra kihegyezett médialejátszóikkal. Ezek közül a legnagyobb példány, a Zappiti Player 4K Duo járt nálunk tesztelésen.

Marantz NA6005 hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2015. június 5., 13:10

Marantz NA6005 hálózati médialejátszóNéhány napig vendégül láthattuk a Marantz jelenlegi legkisebb hálózati médialejátszóját, mely - mint kiderült - a megszokottól lényegesen jobb minőségben képes muzsikálni még akkor is, ha internet rádiózásra kerül sor.

Denon DNP-730AE hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2015. május 11., 17:05

Denon DNP-730AE hálózati audio lejátszóA CD-játszók utódjaként emlegetett hálózati zenelejátszók közül, most a japán hifi óriás Denon kínálatából járt nálunk egy friss versenyző, nevezetesen a DNP-730AE. A készülék egyik alapvető előnye szemben a CD-játszókkal, hogy nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így elvileg tartósabb is, persze sok egyebet tud, melyekkel felkeltheti a (főleg Denon rajongó) hifi felhasználók érdeklődését.

FiiO X5 mobil hifi lejátszó és DAC teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2014. május 27., 13:55

FiiO X5 mobil hifi lejátszó és DACÉpphogy visszavittük a várakozáson felül teljesítő FiiO X3-at, máris hozzánk került a nemrég bejelentett, X5 néven futó, nagyobb testvér. Az X5 okosabb és drágább, de funkciója változatlan: egy mobileszköz, amelyet kifejezetten minőségi zenehallgatásra terveztek. Jól hangzik, de mit rejt a csomag? Klikk a cikkre, és megmutatjuk!

Popcorn Hour A-400 médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2013. október 18., 18:10

Popcorn Horn A-400 médialejátszóMár tavaly decemberben kezünkbe vehettünk egy példányt a Popcorn Hour A-400 médialejátszóból, de használata közben olyan furcsaságokba, nehézségekbe ütköztünk, amik miatt a tesztelését felfüggesztettük. A gyártó számára is ismertek voltak ezek a szoftveres hibák, azokat fokozatosan kijavítottak és ennek eredményeként, nemrég egy kiválóan működő készülékkel ismerkedhettünk meg.

Mede8er MED600X3D médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2013. június 24., 14:50

Mede8er MED600X3D médialejátszóNem kell sokáig törnünk a fejünket, ha meg akarjuk nevezni a manapság legnépszerűbb szórakoztató elektronikai termékcsoportot - természetesen a tévéket nem számítva - ez a 3D képes médialejátszók családja. E família fiatal és máris híres és sikeres képviselője a Mede8er MED600X3D készülék, egy szinte mindent tudó fekete dobozka.

Denon DNP-720AE hálózati médialejátszó teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2012. szeptember 27., 16:20

Az ezredforduló előtt kevéssel, a DVD és a vele érkező házimozi őrület elsöpörte a hagyományos hifit, a CD-lejátszók szerepét átvette a DVD, a sztereó erősítőkét az 5.1-es elektronikák. Még egy ideig papoltunk a sztereó készülékek magasabb minőségéről, de ez is elmúlt. Majd jött a kalózkodás, a HTPC-k rettenetes ötlete és az ezekből született médialejátszók. A Denon DNP-720 egyszerű próbál lenni egy hálózatos szolgáltatásokkal terhelt, komplikált világban, ami egy igen nemes cél.

NAD C 446 digitális média tuner teszt

médialejátszó teszt / középkategória

2012. július 2., 10:55

Bizonyára olvasóinknak is feltűnt, hogy a CD, mint audio forrás, leáldozófélben van. Évről évre kevesebb lemezjátszót látni a neves gyártók kínálatában is, bár akadnak, akik megrögzötten érvelnek a csillogó korong mellett, és persze olyanok is, akik a gyári lemezek ritkulását figyelembe véve, igyekeznek lépést tartani a vásárlók igényeivel. Kipróbáltunk már több eszközt is, ezúttal a NAD C 446 digitális média tuner került szerkesztőségünkbe. Ez a készülék már nem tartalmaz mechanikus futóművet - viszont életre tudja kelteni a digitális médiatárolóinkon lévő zenéket, extrákban sincs hiány. Sőt, mint kiderült, hangzásban is kellően "NAD-osra" sikerült!

Pro-Ject StreamBox DS médialejátszó

médialejátszó teszt / középkategória

2011. november 28., 07:40

Kíváncsian vártuk az osztrák gyártó legújabb termékét, mely ezúttal nem lemezjátszó, sem erősítő - hanem valami olyasmi, ami eddig nemigen készült a Pro-Ject műhelyében. Végre eljött a nagy alkalom hogy kipróbálhassuk a cég első hálózati zenelejátszóját!

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.