The Martian - Mentőexpedíció

Avagy kényszernyaralás a Marson

2015. június 15., hétfő, 10:05

The Martian Mentőexpedíció film előzetes filmelőzetes filmajánló ajánló HD trailer

Idén ősszel kerül bemutatásra Ridley Scott, The Martian (Mentőexpedíció) c. sci-fi kalandfilmje, melyben Matt Damon főszereplésével egy Marson ragadt, felfedező űrhajós történetébe nyerhetünk betekintést.

The Martian - MentőexpedícióAz Andy Weir által írt, The Martian c. könyvből filmvászonra átdolgozott produkció újabb trófea lehet Ridley Scott életművében. A Golden Globe, BAFTA és Emmy-díjas angol filmrendező ezúttal a Prometheus-tól eltérően a kevésbé ijesztő és futurisztikus, inkább naturalista, kevésbé elrugaszkodott szálhoz adta a nevét. Itt meg kell említenünk a tavalyi év egyik legtöbbet emlegetetett űrutazós címét, az Interstellar-t, mely más témára épült és másik stáb dolgozott rajta, ennek ellenére vizualitás terén érezhetően inspirálta a The Martian-t. Olyannyira, hogy a szereplők között is találunk némi átfedést.

A történet indító incidense alapján, a Matt Damon (Good Will Hunting, Interstellar, Elysium) által megformált Mark Watney, asztronauta társaival együtt a Marsra utazik, ám a projekt egy makacs viharba fullad, és főhősünk egyedül marad a vörös bolygón. A rendelkezésre álló eszközökkel Marknak valahogy meg kell oldania, hogy életben maradjon, illetve életjelet küldjön a NASA-nak. Apró érdekesség, hogy a produkció egyes részeit Budapesten, a Bálnában forgatták. Az alábbi előzetes remek ízelítőt ad a filmből, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.